Verbouw

Of het nu gaat om de binnenkant of de buitenkant van de woning. Van de fundering tot aan het dak en van de badkamer tot aan de keuken. Bouwspot regelt uw verbouwing van A tot Z en met voor u één aanspreekpunt. Wij kennen geen standaardproducten, voor ons is elke klus uniek. Op deze manier voldoen wij aan elke wens.

Badkamer en toilet

Een nieuwe badkamer of een renovatie van de huidige badkamer en op zoek naar een installateur? Bij Bouwspot bent u aan het juiste adres. Er zijn veel opties voor wat betreft de inrichting van de badkamer. De grootte van de badkamer en de keuzes die u maakt hebben grote invloed op de prijs. Bouwspot hanteert voor het vernieuwen van de badkamer een startprijs van €10.000. Voor een gemiddelde badkamer kunt u rekenen op een prijs tussen de €12.500 en €15.000. Het vernieuwen van een toilet is goedkoper.

Keuken

Op zoek naar een installateur voor uw nieuwe keuken? Bij Bouwspot bent u aan het juiste adres. Er zijn veel opties voor wat betreft de inrichting van de keuken. De grote van de keuken en de keuzes die u maakt zijn van grote invloed op de prijs. Voor het plaatsen van een gemiddelde keuken kunt u rekenen op een prijs van €1.500. Houd er rekening mee dat de kosten oplopen wanneer leidingen verlegd moeten worden en wanneer het stucwerk of de vloer aangepast moet worden.

Vloeren

Koude voeten of behoefte aan een nieuwe vloer? Bouwspot kan zorgen voor de isolatie en afwerking van de vloeren in uw huis. U kunt kiezen tussen laminaat, PVC, tegels, parket en nog veel meer. Ook zijn er verschillende isolatiemogelijkheden op of onder de vloer. Bespreek de mogelijkheden.

Binnenmuren en plafonds

Een goede en bekende methode om uw ruimte een strakke uitstraling te geven, is een afwerking van wanden en plafonds met stuc- en sauswerk. Heeft u specifieke wensen? Bouwspot denkt graag met u mee, alles is mogelijk! Ook zijn er verschillende isolatiemogelijkheden voor uw wanden en plafonds.

Gevel

De buitengevel bepaalt het aanzicht en de uitstaling van de woning. Het gaat hier over het metsel- en voegwerk maar ook over de kozijnen, ramen en deuren. Bouwspot doet het allemaal, van het impregneren van uw gevel tot aan het plaatsen van kozijnen. En denk ook eens na over de isolatiemogelijkheden die uw gevel biedt, bespreek de mogelijkheden!

Dak

Lekkage in huis is vervelend en veroorzaakt schade. Om lekkages te voorkomen dient u uw dakbedekking tijdig te vervangen. Meestal heeft EPDM-dakbedekking een fabrieksgarantie van 30 jaar en bitumen dakbedekking een fabrieksgarantie van 10 jaar. Het is raadzaam om na de garantieperiode een dak inspectie uit te voeren. Naast het vervangen van dakbedekking, vernieuwen wij ook boeiboorden, daklijsten, dakgoten of het complete dakbeschot.

 

Offerte aanvraag

    Wilt u een offerte op maat ontvangen, vul dan dit formulier in. Om een duidelijk beeld te geven van de situatie, raden we aan om foto’s, een plattegrond en een duidelijke beschrijving mee te sturen.

    Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen via de telefoon: +31641152260.