Isolatie

Tegenwoordig kunt u er niet meer omheen: het belang van een goed geïsoleerd huis. Het werkt kostenbesparend, levert extra comfort op en is beter voor het milieu. Voor het isoleren van uw huis biedt de overheid diverse subsidies. Op deze manier wordt een geïsoleerd huis haalbaar voor iedereen. Zo is er sinds 1 januari 2022 een investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Via deze weg kunt u een vergoeding aanvragen voor isolatiemaatregelen zoals: spouwmuurisolatie, dakisolatie, dubbel- of triple glas en vloerisolatie.

Dak

Dakisolatie biedt na spouwmuurisolatie het meeste isolatie rendement. Houd er rekening mee dat dakisolatie een relatief hoge investering vergt. Hierdoor is de terugverdienperiode van dakisolatie ongeveer 10 jaar. Door de lange terugverdienperiode is het isoleren van het dak alleen aan te raden wanneer de dakbedekking er ook afgehaald moet worden voor vernieuwing. 

Muren

Een gebruikelijke methode voor het isoleren van muren is het plaatsen van een spouwmuur aan de binnenkant. Spouwmuurisolatie biedt namelijk het hoogste isolatierendement en zal uw gasverbruik aanzienlijk verminderen. Ook is het mogelijk om muren aan de buitenzijde te isoleren. We adviseren u graag over de isolatiemogelijkheden die passen bij uw situatie.

Ramen

Ramen kunnen veel kou binnenlaten en daarmee zorgen voor een hoge energierekening. Het plaatsen van dubbel- (HR++) of zelfs triple (HR+++) glas kan uitkomst bieden. Dubbel glas kan in de meeste gevallen geplaatst worden zonder aanpassingen aan het kozijn. Voor triple glas is vaak een dikker kozijn nodig, dit vergt een grotere investering. Als u toch uw kozijnen wilt vervangen, kies dan voor triple glas.

Vloer

Voorkomen van koude voeten, een warmer huis en minder last van optrekkend vocht vanuit de kruipruimte. Vloerisolatie levert naast minder energieverbruik altijd meer comfort op. Onder de bovenste afwerkingslaag van uw vloer of in de kruipruimte zijn er verschillende isolatiemogelijkheden. Wij bespreken deze mogelijkheden graag met u.

Offerte aanvraag

    Wilt u een offerte op maat ontvangen, vul dan dit formulier in. Om een duidelijk beeld te geven van de situatie, raden we aan om foto’s, een plattegrond en een duidelijke beschrijving mee te sturen.

    Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen via de telefoon: +31641152260.