Aan- of uitbouw

Wordt uw huis te klein, maar wilt u niet verhuizen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw woonruimte te vergroten. Denk aan een aan- of uitbouw, een dakkapel of een extra schuur. Met elke vierkante meter die u toevoegt, creëert u meerwaarde, nu met extra woongenot en later bij de verkoop van uw huis.

Dakkapel

Vaak is een groot deel van de zolder niet beloopbaar en daardoor loze ruimte. Met een dakkapel wordt het schuine plafond verhoogt en wordt uw leefruimte vergroot. Er ontstaan verschillende opties voor de inrichting van uw zolder. Denk aan een nieuwe slaap-, werk- of speelkamer. Direct extra wooncomfort en later meerwaarde bij verkoop van uw huis. Een dakkapel volledig naar uw wens. Bouwspot kan het realiseren omdat wij niet worden beperkt door standaard gefabriceerde modellen of standaardmaten. Dit maakt elke dakkapel van Bouwspot uniek. Naast de dakkapel verzorgen wij ook de binnenafwerking van de vernieuwde ruimte.

Aan- of uitbouw

Bij behoefte aan meer woonruimte kan een aan- of uitbouw de oplossing zijn. Een extra kamer of een grotere woonkamer, er zijn verschillende mogelijkheden. Bij een aan- of uitbouw komt veel kijken. Een constructie op een nieuwe fundering. Dakbedekking, kozijnen, elektriciteit en verwarming. Naast de aan- of uitbouw verzorgen wij ook de binnen afwerking. Bouwspot realiseert elk project van A tot Z met voor u één aanspreekpunt.

Schuur, carport of overkapping

Een schuur, carport of overkapping volledig naar uw wens. Bouwspot kan het realiseren, omdat wij niet worden beperkt door standaard gefabriceerde modellen of standaardmaten. Elk project is uniek en alles is mogelijk.

Offerte aanvraag

    Wilt u een offerte op maat ontvangen, vul dan dit formulier in. Om een duidelijk beeld te geven van de situatie, raden we aan om foto’s, een plattegrond en een duidelijke beschrijving mee te sturen.

    Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen via de telefoon: +31641152260.