Wie zijn wij

Bouwspot is een jong en ambitieus bouwbedrijf in Noord-Nederland en gespecialiseerd in verbouw, aan- en uitbouw, isolatie en herstel bevingsschade. Of het nu gaat om de binnenkant of de buitenkant van de woning. Van de fundering tot aan het dak en van de badkamer tot aan de keuken. Wij realiseren uw verbouwing van A tot Z. We vinden het belangrijk dat elke klant tevreden is. De ‘Z’ staat bij ons voor ‘Een tevreden klant’.

Voor elke klus maken wij een vrijblijvende offerte gebaseerd op uw wensen. Vervolgens organiseren wij, afhankelijk van uw wens, een team van specialisten. Op deze manier kunnen wij elke klus aan en is kwaliteit gegarandeerd. Wij voeren het project uit met voor u één contactpersoon. Alles in overleg en duidelijkheid in communicatie. Hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Vergelijkt u maar eens.

Wij leveren geen standaardproducten, voor ons is elke klus uniek. Op deze manier voldoen wij aan elke wens. U stelt een vraag en wij gaan aan de slag. Flexibel, slagvaardig èn betrouwbaar.

Bouwen of verbouwen levert vrijwel altijd onverwachte situaties op. Hier zit onze stille kracht. Afspraak is afspraak en de klus is pas klaar wanneer u tevreden bent. U kunt op ons bouwen.