Onderhoudsplan

Na éénmalig grondig onderhoud aan de buitenkant van de woning biedt Bouwspot een onderhoudsplan aan. Het onderhoudsplan is gericht op particulieren, op VvE’s en op zakelijke vastgoedbezitters.

Het onderhoudsplan is een abonnement voor het onderhoud aan de buitenkant van de woning. Met het onderhoudsplan kiest u voor een vast bedrag per maand of per jaar, zonder geregel en zonder kleine lettertjes. Op deze manier vermijdt u onaangename financiële verrassingen. Uw woning altijd in perfecte conditie en de kosten gespreid.

 Elk onderhoudsplan is maatwerk. De kosten worden bepaald na een inspectie van de woning en op basis van uw wensen. Betaling van het onderhoudsplan is mogelijk per maand of per jaar.

Welke diensten zijn opgenomen in het onderhoudsplan?

 • Jaarlijkse inspectie woning
 • Klein onderhoud (buitenkant woning)
 • Elke 5-7 jaar een volledige schilderbeurt (buitenkant woning)
 • Onderhouden en eventueel vervangen dakbedekking platte daken
 • Onderhouden en eventueel vervangen boeiboorden en daklijsten
 • Onderhouden en eventueel vervangen hemelwaterafvoer en dakgoot
 • Klein onderhoud metsel- en voegwerk gevel

Mocht er onverhoopt iets veranderen in uw situatie dan is het onderhoudsplan te allen tijde opzegbaar.

Vraag naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@bouwspot.nl.

 

Offerte aanvraag

  Wilt u een offerte op maat ontvangen, vul dan dit formulier in. Om een duidelijk beeld te geven van de situatie, raden we aan om foto’s, een plattegrond en een duidelijke beschrijving mee te sturen.

  Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen via de telefoon: +31641152260.