Herstel bevingsschade

Ontdekt u schade aan uw woning ten gevolge van een aardbeving, zoals scheuren in de muur, barsten in de vloer of een gebroken riolering? Dan is de kans groot dat u aanspraak kunt maken op een vergoeding. Bouwspot herstelt uw woning en versterkt indien nodig de constructie. Op deze manier maken we uw woning bevings- en toekomstbestendig.

Buitengevel

Scheuren in de buitengevel zorgen niet alleen voor een minder fraai aanzicht en een waardedaling van de woning, maar kunnen ook vervolgschade veroorzaken. Scheuren kunnen zorgen voor lekkages en kunnen de constructie van de woning verzwakken. Alle reden om vroegtijdig actie te ondernemen. Naast reparatie is het belangrijk dat de oorzaak van de scheuren wordt gevonden en opgelost. Op deze manier verkleint u het risico dat scheuren terugkomen.

Binnenmuren

Scheuren in binnenmuren zijn niet fraai maar kunnen ook constructief een reden zijn tot zorg. Verticale scheuren zijn in de meeste gevallen ongevaarlijk en kunnen vaak relatief makkelijk worden gerepareerd. Horizontale scheuren zijn mogelijk wel reden tot zorg. In dit geval is het aan te raden om de scheuren door een professional te laten beoordelen. Bouwspot helpt u hier graag bij.

Offerte aanvraag

    Wilt u een offerte op maat ontvangen, vul dan dit formulier in. Om een duidelijk beeld te geven van de situatie, raden we aan om foto’s, een plattegrond en een duidelijke beschrijving mee te sturen.

    Na het ontvangen van de aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen via de telefoon: +31641152260.